onsdag 19 januari 2011

En fråga bara.

Okej, nu vänder jag mig till alla kockar därute. Eller man kanske inte behöver vara kock, men man ska kunna svara på den här frågan.

När jag ska steka pyttipanna, så häller jag i rikligt med "flytande raps och smörolja". Jag steker på mellanvärme och rör runt då och då. Vaaarför ser min stekpanna ut såhär för? Vad är det fel på? Smöret, värmen eller stekpannan?


Den som hjälper mig får... ehm. Slippa att äta min mat? ;)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag gissar på att stekpannan är gammal.

molly sa...

jag tror oxå det e en rutten stekpanna.. när ska jag få bjuda hem dig på middag då?

Tessie sa...

Usch, rutten stekpanna, det lät ju inge vidare. Dår får det vara mitt mission imorn, att köpa en ny!

Molly- Jobbar sent sent hela helgen, men nästa vecka? Jag hör av mig när jag vet hur jag jobbar då!

Anonym sa...

Nja så riktigt farlig är de nog inte med din stekpanna! Grejen är den att om du tillexempel ska steka något som är fryst som pyttipanna så finns de vatten i potatisen som gör att de bränns i olja och smör för pannan e för varm. Det bästa är att tinna maten innan den steks, men vem orkar det igentligen! Mvh // kocken

Tessie sa...

Det hade jag inte aning om! Men vi köper nog en ny oavsett. Har haft den i flera år nu, och den var med IKEAs "flytta-hemifrån-paket" så det är klart att kvalitén inte är den bästa!