fredag 17 september 2010

För- och nackdelar

En av de bästa delarna med mitt förra jobb var att man fick ha sina egna kläder, och på helgerna fick vi mer än gärna kexa till oss lite. Eftersom jag sålde smycken och snygga accessoarer så kryddade vi även till våra outfits med både glitter och bling. Allt för att göra en festlig stämning i butiken.



Jag vet inte riktigt om jag kan säga detsamma om mitt nuvarande jobb...

2 kommentarer:

Anonym sa...

haha! Jag lyckas alltid hamna på jobb där man bär uniform, men för det mesta tycker jag det är skönt, man slipper plågan "Vad ska jag ha på mig idag?!?" Lite smycken och sånt kan man väl ändå ha för göra det lite personligare. :)

Tessie sa...

Jag har haft tre fasta jobb sedan jag tod studenten. Och två av tre har varit med bestämd uniform. När jag började på mitt första jobb (som hade uniformkrav) tyckte jag att det var skönt. Kunna slappa och bara göra sitt jobb.

Mitt andra jobb, KUNDE man inte göra sitt jobb BRA utan att känna sig bekväm, så där var det bra att ha sina gena kläder.


Och nu, på mitt tredje jobb, så har jag inte riktigt reflekterat över den frågan på riktigt än. Som jag sagt tidigare så är jag "redan påväg" vidare och tänker inte lika mycket på arbetssituationen som jag gjort tidigare. Förr ville jag passa in och vara bäst. Nu vill jag mest tjäna massa pengar, men samtidigt trivas bra på jobbet! Vilket jag gör!

Oj oj. Är det vinet som får mig att skriva sidvis med kommentarer. Jag måste sluta. Godnatt