söndag 4 juli 2010

Fucking stairs

Efter grillningen hos JPs föräldrar drog vi ju som bekant och mötte upp Jessica, Malin och Sam. Drog först till The flying horse och kollade på matchen. Ganska tråkig match, om du frågar mig. Men hursom, efter att jag varit på toaletten och ska tillbaka till bordet så ramlar jag i trappan. Uppför trapporna! Mitt framför ett helt gäng med killar som sitter och kollar på matchen. Jag vet inte hur jag lyckades. Men i fallet så försöker jag rädda mig så gott det går, så jag gör en halv piruett och landar på högra sidan av låret. Jag ligger där i några sekunder och dör av pinsamhet. Kommer tillbaka till borden där vi satt och berättade vad som hade hänt. Alla skrattade och undrade hurfan jag kunde ramla uppför trapporna. Ja det undrar jag med.

När matchen är slut drar vi vidare till något annat ställe, minns inte alls vilket. Där hittar vi ett par stora skinnfotöljer som vi sätter oss vid. Beställer in ännu mera öl och har det trevligt. Sen är det dags för att gå på toaletten igen (öl är helt omöjligt) Så jag går väldigt försiktigt ner för trapporna. Jag klarade mig. Men sen påvägen tillbaka så ramlar jag igen, och även denna gång var det uppför trapporna. Men nu har jag en kille precis bredvid mig i trappan som stannar och hjälper mig upp på fötterna igen. Han frågar hur det gick och jag ville bara därifrån. När jag kommer tillbaka till bordet igen och berättar vad som hänt kan ingen hålla sig. Dom skrattar som bara den och jag känner mig som världens klumpigaste! Jag förstår inte. Jag hade inte ens högklackade skor på mig.

Sitter just nu och inväntar det kommande blåmärket som känns på låret. Det syns inte än, men herregud vad jag känner att det inte kommer att vara vackert.

Inga kommentarer: