söndag 27 september 2009

Så jävla arg

Jag är så jävla arg! Hela min dag har jag stött på idioter! På jobbet kom det fram en kund som måste ha blivit född igår. Hennes mission var att klaga, men hon hittade inget relevant att klaga på eftersom jag hade svar på tal hela tiden. En riktig jävla sopa. "jag tycker att ni kan bjuda på den där" säger hon och ser dumt på mig. "varför skulle jag göra det? det har ju inte med saken att göra" svarar jag och känner att irritationen kryper sig på. Tillslut ger hon sig när hon märker att jag inte alls ger mig så lätt. Sen när vi ska stänga. Har stängt av musiken, stängt alla glasdörrar förutom en och släckt lamporna. "åh, stänger ni snart eller?" -"va? näää, vi tycker det är lite spännande att släcka alla lampor såhär på kvällen". Pucko!

Sen sätter jag mig på tunnelbanan. Sitter i lugn och ro, lyssnar på lugna favoriter och läser den förbannat tråkiga boken 1984 (hur långt har du kommit nu då, Jezn?) så kommer det en snubbe och sätter sig bredvid mig. Du vet en såndär jobbigt typ som sitter och spänner sig och känner sig allmänt läcker. Han pratar skithögt i mobilen och säger saker som "ey. jag sitter på tuben! jag är snart framme yao" Det jobbiga är att han luktar skit! Jag är helt allvarlig, killen luktade verkligen som att han hade svalt en rutten skunk. Först börjar jag fräsa med näsan för att försöka få bort hans illaluktande andedräkt. Det hjälper inte. Så jag håller för näsan och tittar argt på honom. Kan han bara inte förstå att han ska gå och sätta sig någon annanstans?! Han fattar ingenting, och fortsätter bryta på rinkebysvenska och lukta skit.

Sen möter jag upp JP och ska storhandla. Det går smärtfritt. När vi kommer av tunnelbanan så småspringer vi till hissen. Har man tur så kan man hinna med den utan att vänta in hela tunnelbanan med folk. Så vi springer dit, kliver in och trycker fort på knappen så dörrarna kan stängas. Men neeej. En liten skitunge springer och håller upp dörrarna så hela familjen, kusiner, farbröder och mostrar ska få plats. Och då hinner ju resten av tunnelbanefolket komma också. GAAAH! Jag trodde jag skulle klappa till någon. Inte nog med det, det blir ju rätt trångt i den där jävla hissen. Tantjäveln bakom mig står lixom och sniffar mig i nacken. Jag tar ett steg bakåt för att visa att hon står på tok för nära mig. Sen när jag går fram igen så kommer hennes näsjävel där igen. Jag blir galen!

Nu är jag hemma och försöker ruska av mig all ilska. Fyfaaaaaaaan!

PS. Kim, känns det bra med ett riktigt hat-inlägg?

Inga kommentarer: