söndag 19 september 2010

Valet

Vilken dag! Efter att ha jobbat sedan tidigt tidigt idag gick jag hem och dog i sängen. Men det hade jag inte tid att göra så värst lång tid. Det är ju valdagen idag! Så självklart gick vi ner och gjorde våran röst hörd. Ingen kan väl ha missat att jag röstar på Moderaterna. Men jag säger det en gång till iallafall. Jag är en stolt moderat! PUSS

Ikväll blir det valvaka för hela slanten... Nu håller vi tummarna!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är ledsen att din röst föll för en politik som icke värnar om människors lika värde, alliansen värnar om ett konkurrens samhälle (dem må hävda att dem bryr sig om individen, men enbart om den är stark), men konkurrens bland välfärd är att spotta på individen.

Tänk också på att det är tack vare Socialdemokratiskt styre i över 50år som du kan tacka vår gemensamma trygghet och välfärd.

Moderaterna föder ondskan inom individen, omedvetet styrs vi mot ett egoistiskt elitiskt samhälle...

Vi får se om 4år, gjorde du rätt då? När privatiseringen har skadat vår välfärd.

Anonym sa...

Vi behöver INTE en kall politik som föder konkurrens bland välfärden, att människor ska tävla om vår hälsa och välbefinnande, vem kan må bäst!? Det håller inte.

Sverige måste vakna upp.

Jessan sa...

'Moderaterna föder ondska inom individen'. Ibland undrar man om folk pratar politik eller disney drama. Skulle tycka det var roligt om jag inte var rädd att människan faktiskt är vuxen. Det handlar inte om onda och goda utan olika sätt att se på vad vi anser vara bästa sättet att få ett välmående. Din typ av barnsliga kategoriseringar av 'de andra' som onda fiender finns det ett parti som sysslar med. Sd heter det.

Anonym sa sa...

Olika sätt att se på, ja, och ur min synvinkel stödjer deras politik ett samhälle som bygger på konkurrens, konkurrens föder klyftor och klyftor föder ondska hos dem som får lida mest, det är då man får missnöjda medborga.

För helt ärligt, att kunna ha det bättre än sin kära medborga innebär också att folk kommer ha det sämre? JESSAN, hur fungerar din logik och hur tänker du runt dessa påståenden? Det undrar jag. För mig handlar det om medmänsklighet.

Anonym sa...

...Ursäkta, Ondska är nog helt fel ordaval, kanske rädsla passar bättre.

Anonym sa...

BLÅTT!!